Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Συμβουλές μετακόμισης με φορτηγό

Συμβουλές μετακόμισης με φορτηγό

Η απόφαση να μετακομίσετε μπορεί να είναι αγχωτική, αλλά δεν χρειάζεται να είναι. Ο προγραμματισμός εκ των προτέρων είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη μετακόμιση και η πρόσληψη μιας εταιρείας μετακόμισης θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για να βεβαιωθείτε ότι τα υπάρχοντά σας θα φτάσουν με ασφάλεια στο νέο τους σπίτι:

Κάντε μια λίστα με τα υπάρχοντά σας

Όταν μετακομίζετε, είναι σημαντικό να κάνετε μια λίστα με όλα τα υπάρχοντά σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τι έχετε και πού πηγαίνει, αλλά και θα διασφαλίσει ότι τίποτα δεν θα μείνει πίσω. Θα πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο πριν από τη μεγάλη μέρα και να συγκεντρώσετε όλα τα πράγματά σας σε ένα μέρος, ώστε όταν φτάσουν οι μεταφορείς να μπορέσουν να πιάσουν κατευθείαν δουλειά.

Αν υπάρχουν ειδικές λεπτομέρειες σχετικά με κάποιο αντικείμενο (π.χ.: “αυτή η καρέκλα ανήκε στην προγιαγιά μου”), βεβαιωθείτε ότι αυτές περιλαμβάνονται στη λίστα σας, καθώς και τυχόν εμπορικές ονομασίες ή αριθμοί μοντέλων σε συσκευές ή ηλεκτρονικά είδη που μπορεί να μην είναι προφανείς χωρίς αυτές (π.χ. “η τηλεόραση είναι LG”).

Βρείτε ένα μέρος για να σταθμεύσετε το φορτηγό

Πριν ξεφορτώσετε τα πράγματά σας, πρέπει να βρείτε ένα μέρος για να σταθμεύσετε το φορτηγό. Μπορείτε να το σταθμεύσετε:

  • Στο δρόμο μπροστά από το σπίτι ή την επιχείρησή σας (εάν επιτρέπεται).
  • Σε χώρο στάθμευσης.
  • Σε ένα γκαράζ στο οποίο έχετε πρόσβαση.
Διαβάστε  Μεταφορά Επίπλων - Πως να το κάνετε με ασφάλεια

Θα πρέπει να ελέγξετε τις χρεώσεις και τους φόρους. Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα, όπως την άδεια οδήγησης, την ασφάλεια και την άδεια κυκλοφορίας. Αν δεν έχετε έτοιμα και τα δύο αυτά πράγματα πριν φύγετε, τότε ίσως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε το σχέδιό σας.

Όταν κάνετε check in με την εξυπηρέτηση πελατών ή μιλάτε με κάποιον που εργάζεται στο γραφείο ενοικίασης, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζει τι είδους εταιρεία μεταφοράς φορτηγών (αν υπάρχει) χρησιμοποιείτε, ώστε να σας βοηθήσει να διευκολύνετε τα πάντα σωστά και αποτελεσματικά! Οι μετακομίσεις στην Αθήνα δεν είναι εύκολη υπόθεση, γι αυτό χρειάζεστε σχέδιο και στρατηγική.

Οδηγείτε με ασφάλεια και προσέχετε τα πράγματά σας

 

  • Φροντίστε τα υπάρχοντά σας.
  • Μην οδηγείτε πολύ γρήγορα ή πολύ αργά, προσέξτε το δρόμο και να είστε ενήμεροι για τις καιρικές συνθήκες.
  • Ανάψτε τα φώτα σας όταν είναι σκοτεινά! Είναι επίσης σημαντικό να το θυμάστε αυτό και όταν παρκάρετε το φορτηγό σας–δεν θέλετε να προσκρούει κανείς με το αυτοκίνητό του στο δικό σας, αν δεν μπορεί να το δει καθαρά μπροστά του!

Η ενοικίαση φορτηγού για μεταφορές με έπιπλα και άλλα αντικείμενα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Αν σκοπεύετε να το κάνετε μόνοι σας, βεβαιωθείτε ότι είστε προετοιμασμένοι για όλες τις προκλήσεις που συνοδεύουν τη μετακόμιση, προσλαμβάνοντας επαγγελματίες μεταφορείς. Οι επαγγελματίες μεταφορείς έχουν την εμπειρία και την απαραίτητη εκπαίδευση για να φορτώνουν και να ξεφορτώνουν με ασφάλεια τα υπάρχοντά σας, ώστε να αποφεύγονται ζημιές κατά τη μεταφορά. Γνωρίζουν επίσης πώς να χρησιμοποιούν τον κατάλληλο εξοπλισμό, όπως καροτσάκια, ράμπες και ράμπες με κλειδαριές πάνω τους, ώστε να μην πέφτει τίποτα κατά τη μετακίνηση μέσα από στενούς χώρους, όπως σκάλες ή πόρτες.

Διαβάστε  Ιδέες για Διακόσμηση Κρεβατοκάμαρας

Οι επαγγελματίες μεταφορείς θα είναι σε θέση να χειριστούν οποιοδήποτε είδος μετακίνησης, είτε πρόκειται για τοπική μετακίνηση είτε για μετακίνηση μεγάλων αποστάσεων πέρα από τα σύνορα της πολιτείας – και θα το κάνουν σε λογικές τιμές! Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα προσλαμβάνοντας επαγγελματίες αντί να τα κάνετε όλα μόνοι σας, επειδή προσφέρουν προσιτές τιμές χωρίς να θυσιάζουν την ποιότητα των υπηρεσιών- επιπλέον, δεν υπάρχει ανάγκη για ακριβά εργαλεία όπως τρυπάνια, αφού αυτοί οι τύποι έχουν ήδη όλα όσα χρειάζονται στα φορτηγά τους!

Συμπερασματικά

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός σας βοήθησε να κατανοήσετε τη διαδικασία ενοικίασης ενός φορτηγού μετακίνησης. Μπορεί να είναι μπερδεμένη, αλλά θέλουμε να ξέρετε ότι είμαστε εδώ για εσάς και θέλουμε η μετακόμισή σας να κυλήσει ομαλά! Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *