Πολιτική απορρήτου Πολιτική cookie

Δικηγόρος Οικογενειακού Δικαίου και διαζύγιο

δικηγορος οικογενειακου

Το διαζύγιο είναι μια δύσκολη διαδικασία για όλους τους εμπλεκόμενους, ιδίως για τα παιδιά. Εάν ο γάμος σας τελειώνει και θέλετε να προχωρήσετε στη ζωή σας, ένας δικηγόρος οικογενειακού δικαίου μπορεί να σας βοηθήσει να βεβαιωθείτε ότι κάθε πτυχή του διαζυγίου θα διεκπεραιωθεί με αποτελεσματικό τρόπο.

Δικηγόρος διαζυγίου

Εάν αναζητάτε δικηγόρο οικογενειακού δικαίου, θα πρέπει να κάνετε την έρευνα σας. Είναι αναγκαίο να διαθέτουν πολυετή εμπειρία στην παροχή νομικών υπηρεσιών σε οικογένειες.

Εάν σκέφτεστε να πάρετε διαζύγιο ή να χωρίσετε άλλου είδους από τον σύζυγο ή τον σύντροφό σας, οι έμπειροι δικηγόροι θα εργαστούν επιμελώς για να προστατεύσουν τα δικαιώματα και τα συμφέροντά σας κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Μπορούν να σας βοηθήσουν να διαπραγματευτείτε μια συμφωνία που προστατεύει τα συμφέροντα και των δύο μερών, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη τυχόν παιδιά που μπορεί να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Ο δικηγόρος προσφέρει υπηρεσίες σε πολλούς τομείς που σχετίζονται με το οικογενειακό δίκαιο, όπως:

  • Διαζύγιο – Ένας δικηγόρος διαζυγίου μπορεί να βοηθήσει τα άτομα να καθοδηγήσουν τη διαδικασία τερματισμού ενός γάμου, ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν στη ζωή τους μετά τη λήξη αυτής της σημαντικής σχέσης με θετικούς όρους, αν είναι δυνατόν,
  • Επιμέλεια παιδιών – Εάν υπάρχουν παιδιά που εμπλέκονται σε μια υπόθεση διαζυγίου, τότε η διαπίστωση του χρόνου που θα έχει κάθε γονέας μαζί τους καθίσταται εξαιρετικά σημαντική,
  • Εντολές προστασίας – Τα έγγραφα αυτά επιτρέπουν στα θύματα ενδοοικογενειακής βίας/ παρενόχλησης την προστασία από την επιθετική συμπεριφορά των κακοποιών τους (ή των παρενοχλητών τους).
Διαβάστε  Ποινικολόγος - Γιατί η εμπειρία και η ειδίκευση είναι απαραίτητη

Δικηγόρος επιμέλειας παιδιών

Οι δικηγόροι διαζυγίων είναι ένα είδος δικηγόρου οικογενειακού δικαίου που ειδικεύεται σε υποθέσεις διαζυγίου. Οι δικηγόροι διαζυγίου μπορούν να σας βοηθήσουν σε όλες τις πτυχές της υπόθεσής σας, συμπεριλαμβανομένων των θεμάτων επιμέλειας, διατροφής και διανομής περιουσίας. Αν χρειάζεστε βοήθεια για αίτηση διαζυγίου, τότε χρησιμοποιήστε αυτόν τον δωρεάν κατάλογο για να συνδεθείτε με έναν από αυτούς σήμερα!

Εάν ενδιαφέρεστε για το διαζύγιο και το οικογενειακό δίκαιο, ένας δικηγόρος διαζυγίου μπορεί να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στη διαδικασία τερματισμού του γάμου σας. Ένας δικηγόρος διαζυγίου θα είναι επίσης σε θέση να σας βοηθήσει με την επιμέλεια των παιδιών, τα δικαιώματα επίσκεψης, τις πληρωμές διατροφής των παιδιών και τη συζυγική διατροφή (γνωστή και ως διατροφή). Οι δικηγόροι διαζυγίου έχουν εμπειρία στην εκπροσώπηση των πελατών σε δικαστικές διαδικασίες, όπως ακροάσεις για θέματα επιμέλειας ή διανομής περιουσίας. Μπορεί επίσης να είναι σε θέση να βοηθήσουν στη διαπραγμάτευση συμφωνιών μεταξύ συζύγων εκτός δικαστηρίου, εάν και τα δύο μέρη συμφωνήσουν σε μια φιλική λύση πριν από την έναρξη της δικαστικής διαδικασίας.

Το οικογενειακό δίκαιο είναι ένας κλάδος του αστικού δικαίου που ασχολείται με θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια. Το οικογενειακό δίκαιο περιλαμβάνει θέματα γάμου, διαζυγίου και επιμέλειας παιδιών. Ένας δικηγόρος οικογενειακού δικαίου μπορεί να σας βοηθήσει σε οποιαδήποτε από αυτές τις καταστάσεις.

Οικογενειακό Δίκαιο

Το οικογενειακό δίκαιο είναι ένας τομέας του δικαίου που ασχολείται με τις οικογενειακές σχέσεις, συμπεριλαμβανομένου του γάμου και του διαζυγίου. Ένας δικηγόρος οικογενειακού δικαίου μπορεί να σας βοηθήσει σε θέματα όπως:

  • Διαζύγιο
  • Επιμέλεια παιδιών και δικαιώματα επίσκεψης
  • Πληρωμές διατροφής παιδιών
Διαβάστε  Τι είναι η ηθική παρενόχληση γνωστή και ως mobbing;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *